Barösundin Kylätoimikunta tiedottaa

Barösunds byaråd rf. kallelse till Årsmöte.

Tisdagen den 6.07.2021. kl. 18.00

På föreningshuset Wallhalla.
Valhallavägen 15 10270 Barösund

På årsmötet behandlas stadgeenliga ärenden.

Välkomna

Barösunds byaråds styrelse.

MYYTÄVÄNÄ
 
Barösundin kylätoimikunta r.y. myy Barösundissa kahviorakennuksena toimineen, käsin veistetyn, hirsituvan.
 
Rakennus on veistetty 150 mm hirrestä ja mitat ovat noin 5 x 8 m, josta katetun terassin osuus on noin 1,5 x 5 m.
Hirsirunko on rakennettu hirsirakennuskurssilla Barösundissa syksyllä 1997 ja talvella 1998. Barösundin kylätoimikunta saattoi rakennuksen valmiiksi ja vuodesta 2000 rakennus on ollut kahvion käytössä. Ikkunat ja ovi ovat paikallisen puusepän valmistamia.
Rakennus on hyvässä kunnossa, varustettu keittiösisustuksella sisältäen sähköistyksen, käyttövesiputkiston sekä jätevesiputkisto harmaalle vedelle. Rakennusta voidaan käyttää vierastupana tai saunana.
Riippuen loppusijainnista rakennus on mahdollista siirtää kokonaisuutena.
Rakennuksen voi siirtää tarvittaessa kokonaisena. Kaikki siirrosta aiheutuvat kustannukset ovat ostajan vastuulla.
Näytöstä voi sopia!
Tarjouksia otetaan vastaan nyt!
Kysymykset ja tarjoukset Anders Holmberg, 040 7514913 tai andersbaro@gmail.com.
 

 
 

 
*        *        *        *        *         *        *        *        *        *          *        *        *        *        *
 
 
Barösund on saaristolaispaikkakunta, joka sijaitsee Inkoon läntisellä alueella, Etelä-Suomessa. Barösundissa on joitakin suuria saaria, kuten Barölandet, Orslandet ja Elgsjö ja satoja pienempiä saaria, karikkoja ja luotoja. Kesällä elämä Barösundissa on intensiivistä ja kuumeista, koska silloin väestö kymmenkertaistuu. Talvisaikaan asuu Barösundissa noin 180 henkilöä.
 
Barösundin kylätoimikunnan johtokunta on laatinut tämän kotisivun tarkoituksenaan kerätä tietoa Barösundista ja esitellä sekä ajankohtaisia että historiallisia tapahtumia. Kylätoimikunta "ajankohtaista" otsikon alla löydät tietoa mitä Barösundissa tapahtuu.
 
Barösundsbladet on kylätoimikunnan alainen paikallislehti. Tälle sivulle olemme keränneet tekstejä, jotka ovat ilmestyneet Barösundsbladetissa vuosien aikana. Kotisivu toimii myöskin paikallishistoriallisena arkistona, tarkoituksena vaikuttaa siihen, että se perintö ja kulttuuri, mikä on luonteenomaista Barösundille, elää edelleen.
 
Tervetuloa meidän kauniiseen Barösundiin!
Barösunds Byaråd r.f.

Operationer

Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen