Barösundin Kylätoimikunta tiedottaa 
 
*        *        *        *        *         *        *        *        *        *          *        *        *        *        *
 
 
Barösund on saaristolaispaikkakunta, joka sijaitsee Inkoon läntisellä alueella, Etelä-Suomessa. Barösundissa on joitakin suuria saaria, kuten Barölandet, Orslandet ja Elgsjö ja satoja pienempiä saaria, karikkoja ja luotoja. Kesällä elämä Barösundissa on intensiivistä ja kuumeista, koska silloin väestö kymmenkertaistuu. Talvisaikaan asuu Barösundissa noin 180 henkilöä.
 
Barösundin kylätoimikunnan johtokunta on laatinut tämän kotisivun tarkoituksenaan kerätä tietoa Barösundista ja esitellä sekä ajankohtaisia että historiallisia tapahtumia. Kylätoimikunta "ajankohtaista" otsikon alla löydät tietoa mitä Barösundissa tapahtuu.
 
Barösundsbladet on kylätoimikunnan alainen paikallislehti. Tälle sivulle olemme keränneet tekstejä, jotka ovat ilmestyneet Barösundsbladetissa vuosien aikana. Kotisivu toimii myöskin paikallishistoriallisena arkistona, tarkoituksena vaikuttaa siihen, että se perintö ja kulttuuri, mikä on luonteenomaista Barösundille, elää edelleen.
 
Tervetuloa meidän kauniiseen Barösundiin!
Barösunds Byaråd r.f.

Operationer

Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen