Kesäkursseja

KESÄKURSSEJA BARÖSUNDISSA
 
Barösundin Byarådetin Kulttuuritoimikunta järjestää seuraavat kesäkurssit 2019  
 
 
QIGONG juhannuksen jälkeen
vetäjänä Mia Grönlund
 
 
Kurssi pidetään 5 kertaa Wallhallan tiloissa ( Valhallantie 15) ja kurssi alkaa tiistaina 25. kesäkuuta kl. 10. Kurssipäivät ovat 25.6, 26.6, 27.6 sekä 1.7 ja 2.7. kl.10-12. Kurssi maksaa 50 euroa. Perustietoa Qigongista ei ole tarpeen  ja on hyvä olla mukavat vaatteet.
 
Kurssin vetäjä, Qigong-ohjaaja, Mia Grönlund kuvaa Qigong-kurssia seuraavasti:
 
Qigong edustaa 2500-3000 vuotta vanhaa filosofiaa, joka muodostaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion perustan. Qi merkitsee elämänenergiaa ja gong merkitsee työtä. Tässä työskennellään siis oman energiamme kanssa. Kun qi voi liikkua vapaasti kehossamme olemme terveitä.
 
Lääketieteellinen qigong, joka muodostaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen yhden osan, pyrkii hitaiden harmonisten liikkeiden kautta, yhdistettynä rentoutumiseen sekä oikeaan, syvään hengitykseen, aikaansaamaan tasapainoa sekä kehoon että sieluun. Pehmeät, harmoniset liikkeet vapauttavat kehon negatiivisen energian ja kokoaa sekä varastoi uutta, tervettä energiaa (qi).
 
SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMISEEN:
 Ilmoittautumiset tehdään ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen: bbqigong@gmail.com   15.5-15.6.2019. 
Tervetuloa!
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
KESÄJOOGA MAANANTAISIN 10:00 - 11:15 & TIISTAISIN 10:00 - 11:15 Wallhalla (Valhallantie 15)
ohjaaja Cathy Gylling
 
VIIKOT 28-32
KESÄ JOOGA SOPI I KAIKILLE.
JÄRJESTÄMME KAKSI SAMANLAISTA KURSSIA. SISÄLTÖ:
PILATES LÄMMITTELY JA VENYTTELEVÄ JOOGA.
KURSSI 1 . ALKAA MAANANTAINA 8.7 JATKUU 5 KERTAA .
KURSSI 2. ALKAA TIISTAINA 9.7 JATKUU 5 KERTAA.
HINTA: 10 KERTAA 100€ / 5 KERTAA 60€.
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA !
 
Cathylla on RYT-200 joogaopettajakoulutus vuodelta 2014 (Studio Yin, Kauniainen ja Amerikan Joogaseura). Hän vetää Yin, Bikyasa, Vinyasa ja Boll Yogan ryhmiä. Hänen opettajansa on Gabriel Azoulay joka on perustanut H3 yogan (hot, healthy and happy) ja suositun Bikyasa joogan USAssa. Jooga-ohjaajana hän haluaa levittää joogan kokemuksen sekä näyttää ruumiin, sielun ja mielen yhteys toisiinsa. Hänen tavoitteenaan on oppilaiden hyvinvoinnin, tasapainon ja omien vahvuuksien saavuttaminen harjoitusten avulla. Tunneilla opitaan olemaan läsnä ja kuuntelemaan omia tarpeitaan. Jooga on elämäntapa. Cathyn kotisivu: www.cathygylling.fi
 

 
SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMISEEN:
 Ilmoittautumiset tehdään ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen: bbsommaryoga@gmail.com   15.5-15.6.2019. 
Tervetuloa!


Jos haluat kysyä joogasta Cathy puh. 0403542294 / catharina.gylling@gmail.com
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
PAIKALLISET ELINKEINOT JA PAIKALLISTA HISTORIAA BARÖSUNDISSA     Veneretkiä esitelmien kanssa.
 
Retki 1  
Keskiviikkona 10 heinäkuuta 2019
Kohde: Härligö 
 Kurssin johtaja: David Lagercrantz ja Kurt Hedström 
Ilmoittautuminen: bbutflykt1@gmail.com
 
 
Retki 2  
Keskiviikkona 17 heinäkuuta 2019
Kohde: Gåsö  
Kurssin johtaja:  Mikael Rehnberg ja Gustaf Sundman
Ilmoittautuminen: bbutflykt2@gmail.com
 
 
Retki 3 
Keskiviikkona 24 heinäkuuta 2019
Kohde: Tostholm
Kurssin johtaja:  Zina Kranck  
Ilmoittautuminen: bbutflykt3@gmail.com
 
 
RETKIEN SÄÄNNÖT: 
 
Kaikki retket lähtevät laiturilta (Källnäsudd) klo 17 ja kestävät 4 tuntia (ellei muuta ilmoiteta). (Enintään 29 henkilöä taksiveneellä, ja retkille 2 ja 3 myös 6 henkilöä omilla veneillä).
  
Ilmoittautumiset kaikkiin retkiin VAIN 15.6.2019 klo 9:00 ja 30.6.2019 klo 24:00 välisenä aikana. Ilmoittautumisaika alkaa siis 15.6.2019 kello 9.00 aamulla.
 Ilmoittautuminen tulee tehdä siten, että osanottaja ilmoittaa nimensä, mahdollisen sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. Myös mahdolliset erikoisruokavaliot ilmoitetaan. Kurssisihteeri vahvistaa ilmoittautumisen sähköpostitse tai tekstiviestillä.
Mahdolliset peruutukset täytyy tehdä mahdollisimman nopeasti, viimeistään päivää ennen retkeä, ja ne tehdään sähköpostitse tai tekstiviestillä kurssisihteerille. Ellei peruutusta tehdä kurssityöryhmällä on oikeus veloittaa kurssimaksu.
 
Kurssimaksu: aikuisille 25 €/henkilö/retki; (lapsille alle 15 vuotta 10€/retki). Maksetaan käteisellä kurssisihteerille lähdön yhteydessä. Maksu on sama vaikka saapuu omalla veneellä. Maksu sisältää tarjoilun retkellä.

Operationer

Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen
Henri Janhunen